Re-Art - din onlineforhandler af plakater og original retrokunst til at pynte dit hjem
Indkøbskurv 0

Om os

Drømmen om Re-Art

Re-Art er grundlagt i 2016 med drømmen om, at give de gamle reklamer nyt liv. Jeg elsker at finde præcis det du leder efter og gøre det personligt for dig. Derfor gør jeg en stor dyd ud af, at lede efter motiver, årstal, artikler you name it, som kan have en særlig betydning for dig. Måske vil du gerne finde forsiden fra det årstal din mormor er født, finde reklamen for et helt bestemt bilmærke eller har brug for hjælp til, at lave en gallerivæg, som matcher nogle bestemte farver i dit hjem. Jeg indretter både for private og for virksomheder og udvalget er kæmpe stort. Meget større end det du finder på hjemmesiden, så hvis du f.eks. ønsker et helt tema i bage-opskrifter til en bagerforretning, radioreklamer til til en radioforhandler etc. , så er det helt sikkert muligt.  Jeg elsker at hjælpe med , at gøre din hjem eller din forretning unik og personligt, så du kan altid kontakte mig direkte på tlf: 21475921, hvis du søger noget bestemt.

Ide'en til Re-Art

Ide'en til Re-Art opstod efter en rejse i Australien, hvor min daværende kæreste og jeg stødte på et lignende koncept med australske og engelske ugeblade. Sidenhen fandt vi en gammel indbundet udgave af Familiejournalen i 1946, på et loppemarked i Danmark, som vi absolut ikke kunne stå for. Forsiderne havde de smukkeste farver og hurtigt blev vi enige om, at dem måtte vi eje. Derfra tog det fart. Vi tog kontakt til forskellige magasin-koncerner, som gav os deres tilladelse til at skære i deres gamle ugeblade og en ældre mand donerede os sin store samling af gamle ugeblade, som gjorde at vi fik mulighed for at komme igang med Re-Art.

Udviklingen i Re-Art

Siden 2016 har der været 3 praktikanter i virksomhedspraktik og drømmen er på sigt, at kunne beskæftige endnu flere.
Bag Re-Art var vi oprindeligt to kvinder Jette og Sara. Idag drives virksomheden dog kun af mig Jette, da vi ikke længere lever sammen.
Mit store ønske er, at de gamle forsider og reklamer vil være med til at bringe smil, historier og gode minder frem i danskernes hjem.

Det er muligt at besøge mig, på min stand på et loppemarked rundt i Danmark. Jeg følger somregel alle www.retroguld.dk's markeder. Hvis jeg skal medbringe noget specielt på markedet, som du gerne vil kigger på, at kan du altid skrive til mig på forhånd.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at personliggøre kunsten i dit hjem.

                                                                                       Jette Holm

 

Udsalg

Utilgængelig

Udsolgt