Re-Arts historie

Danmarks største udvalg af  Originale Vintage Plakater!

Re-Art er grundlagt i 2016 med visionen om, at give gamle reklame plakater nyt liv i de moderne hjem og give inspiration til danskernes boligindretning. 

 

I Re-Art er vi derfor stolte af, at vi gennemgået mere end 10.000 gamle ugeblade, hvoraf størstedelen er doneret af danskere, der har ønsket at bidrage til, at dansk reklamekunst gennem tiden, kommer frem i lyset.

  Læs mere

 

Af den årsag har vi det det største og mest unikke udvalg af originale såvel som restaurerede vintage plakater i Danmark.

 

Hos Re-Art kan vi garantere, at du finder originale vintage plakater, som du ikke finder andre steder og vi finder løbende nyt.

 

Dertil kommer, at vi er specialiserede i, at finde præcis det du leder efter.
Med vores specialviden ved vi præcis hvilke årstal og ugeblade vi skal lede i, for at finde det du leder efter.

 

I Re-Art servicerer vi dagligt virksomheder og private kunder der efterspørger specifikke plakater indenfor specifikke emner og vi har hjulpet tusindvis af kunder med deres individuelle plakat ønsker.

 

Uanset om du søger store plakater, små plakater, genoptrykte plakater, originale gamle plakater, plakater til stuen, plakater til børneværelset, plakater til sommerhuset. Eller om du søger billige plakater, dyre plakater, mode plakater eller historiske plakater. Om du søger plakater på specifikke mål: plakat 20 x 30 , plakat 30 x 40, plakat  50 x 70, plakat 61 x 91, plakat 70 x 100, så kan kan du finde det hos Re-Art. Og finder du ikke det du søger på vores plakat shop, så kontakt os på info@re-art.dk og vi står klar til, at hjælpe dig.

Boligindretning med originale vintage plakater fra www.Re-Art.dk